Корисне про м'ясо

Категорії
Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.
Котлета по-київськи: смак традицій
Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
Страва з вогником: чилі кон карне
Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
Майстерня смаку: як приготувати справжні равіолі
Якщо ви колись були в Італії і не спробували равіолі — вважайте, що ви не були в Італії. Але вирушити в гастрономічну подорож можна навіть на домашній кухні, спробувавши класичний рецепт італійських равіолі.
Курячі стегна: страви, які закохують
Курячі стегна — це база, у всіх сенсах. Завдяки ніжному смаку вони ідеально поєднується з різноманітними соусами й маринадами, чудово смакують з будь-яким гарніром, а завдяки кісточці, яка дарує птиці соковитість, стануть смачною й доступною основою для багатьох страв.
Справжній суперфуд: як приготувати яловичу печінку
Яловича печінка є одним з найцінніших продуктів харчування, який доступний кожному. Вона — джерело корисних елементів для організму. А ще яловича печінка може стати смачним доповненням до вашого столу, якщо уміти її правильно приготувати.
Фестиваль смаку: три рецепти з томленим м`ясом
Якщо ви звикли куштувати томлене м`ясо від «М`ясторія» виключно як окрему страву в компанії гарніру та овочів, ми готові вас здивувати! Томлене м`ясо — це універсальна страва, яка чудово поєднується з іншими інгредієнтами.
Жульєн: ідея французької закуски
Впевнені, ви неодноразово куштували відому гарячу закуску з курятиною і грибами у вершковому соусі. У цій статті ми розберемо не лише секрет, як приготувати французький жульєн і які є його види, а й поділимося його історією. Бажаємо приємної гастрономічної мандрівки!
Просто і зі смаком: рецепт печені
Приготувати печеню зі свинини чи яловичини просто і смачно, а готовий результат підійде до будь-якого гарніру. Поживна і ніжна м`ясна страва стане чудовим доповненням до вашого щоденного меню.