Корисне про м'ясо

Новинки від «М`ясторії»: ковбаски для грилю
Барбекю за 5 хвилин? Легко! З новинками від «М`ясторії» приготувати соковиті, ароматні та смачні ковбаски на грилі можна за кілька хвилин. Вам залишається лише обсмажити їх до золотистої скоринки та насолоджуватися.
Каре телятини: таємниці вишуканого смаку
Найсмачніша, найсоковитіша і найніжніша частина телятини… Якщо ви досі не знаєте, як приготувати каре телятини вдома — радимо не гаяти часу і обирати спосіб приготування до смаку з нашої спеціальної добірки від шефа «М`ясторії».
М`ясо по-тайськи: гастрономічна подорож
Тайська кухня поєднала у собі пікантність, ароматні спеції та східні аромати. Якщо ви бажаєте не лише спробувати, а й приготувати традиційну тайську страву власноруч — пропонуємо почати з м`яса по-тайський.
Біфштекс рубаний Абердин
У світі існують десятки видів біфштексів. Більшість із них нічим не схожі на звичну для нас рублену котлету — їх готують із цільного шматка м`яса і подають як окрему страву. Проте серед усіх варіантів приготування, найвідомішим залишається біфштекс Абердин.
Каре ягняти: поради й рецепти
Каре ягняти — це один із найцінніших м`ясних делікатесів. М`ясо молодого баранця на тонкому ребрі, яке надає страві соковитості й аромату, не має зайвого жиру, занадто насиченого аромату та жорсткості. Це дозволяє приготувати його будь-яким способом і отримати ніжну, соковиту й апетитну страву.
Шаурма: фаст-фуд своїми руками
«М`ясторія» познайомить вас із найцікавішими фактами із історії шаурми, а також розповість, як готується найсмачніша шаурма в домашніх умовах.
Нова колекція бургерів від «М`ясторії»
Yаші бургери завжди були популярними серед наших гостей, але занадто «класичними». Тому бренд-шеф «М`ясторії» підготував до запуску нову колекцію бургерів. У їхній основі ті ж біфштекси з відбірної витриманої яловичини, але в новому і сучасному амплуа.
Фунчоза: страва контрастів
Якщо при згадці про китайську кухню загалом ви уявляєте лише страви з рису, ми готові відкрити для вас інший вимір східної гастрономії. Крім цікавих фактів про культову китайську страву, ми поділимося секретами, як приготувати фунчозу з куркою вдома.
Три пироги з яловичиною: свято своїми руками
Соковита начинка й ароматне тісто — це поєднання з легкістю закохає вас у пиріг з яловичиною. Пропонуємо вам три однаково смачні рецепти, у яких поєдналася класика та сучасні кулінарні техніки. Обов`язково приготуйте кожен із них, щоб обрати улюблений!