Церемонія ребер у М`ясторії
Поділитися:

Церемонія ребер у М`ясторії

Церемонія ребер у М'ясторії

Хто бував у ресторанах «М'ясторії», той знає: ми з великою увагою підходимо до подачі всіх страв. А фірмові ребра в «М'ясторії» заслуговують на особливе ставлення. Авторський маринад, обсмажування на грилі та 5-7 годин томлення дають ніжну, соковиту яловичину з хрусткою скоринкою. Правильно підібрані соуси розкривають чудовий смак та аромат м'яса. Цей кулінарний шедевр вимагає особливої ​​подачі.

Тому в ресторанах «М'ясторії» можна замовити не просто ребра, а цілу презентацію для всіх гостей, яку прозвали «Церемонією ребер».

Наші кухарі урочисто виносять іще гарячі ребра на великій дошці в зал, де вже чекає прикрашене блюдо. Шеф обережно відокремлює м'ясо від кістки, поки під дошкою клубиться пара від сухого льоду. Чарівне видовище!

Церемония ребер 1.JPG

М'ясо щедро поливається соусом, і кухар укладає його на тарілки. Офіціанти розносять гостям ніжну м'якоть ребер разом із печеною картоплею та овочами. Кожен у ресторані може скуштувати наше м'ясо. Не вірите? Приходьте до «М'ясторії» і запитайте офіціанта про «Церемонію ребер». Не пошкодуєте!
церемония ребер 2.jpg

Чекаємо Вас в наших ресторанах:

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!