СезON барбекю в «М`ясторія»!
Поділитися:

СезON барбекю в «М`ясторія»!

«М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Замовляйте відбірне мариноване м`ясо, соковиті стейки, соуси, напої та багато іншого! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!

Що замовити для гриля?

У першу чергу для барбекю вам знадобиться м`ясо. Тут «М`ясторія» пропонує широкий асортимент на будь-який смак:

Не знаєте, що обрати або хочете скуштувати все? Тоді маємо для вас універсальні рішення! У «Набори для барбекю» ми поклали найпопулярніші позиції маринованого м`яса, овочі, а також авторські соуси. 

Для любителів справжніх мармурових стейків, маємо на вибір два бокси:

Якщо ви бажаєте скуштувати смачні м`ясні страви, шашлики чи закуски без зайвих зусиль — обирайте набори для компанії. Уявіть соковите і ароматне м`ясо, яке не потрібно готувати самостійно. Довірте справу професіоналам і отримуйте задоволення від результату!

Додатково вам знадобляться овочі, м`ясні закуски, сири, соусивино, пиво та безалкогольні напої, які також можна придбати в «М`ясторія»! Охолоджену продукцію доставляємо власною кур`єрською службою у Києві й області, а по території України відправимо ваше замовлення до найближчого відділення пошти. Бажаємо приємного і смачного відпочинку!

Квітневі пропозиції до сезону барбекю!

Гаряча знижка на відбірне м`ясо до BBQ

«М`ясторія» обрала відбірне м`ясо, замаринувала у фірмових соусах, які зроблять страву соковитою й ароматною, щоб вам залишилося лише посмажити у приємній компанії!

Замовляйте улюблені позиції зі знижкою 10%:

  • шашлик зі свинячого ошийка у класичному маринаді;
  • курячий шашлик у класичному маринаді;
  • стейк свинячий із битка в маринаді барбекю;
  • ребра свинячі в кисло-солодкому маринаді.
BBQ All-inclusive: -10% на фірмовий набір

Знаєте, що таке барбекю All-inclusive? Це коли в одному боксі зібрано все, що потрібне для пікніка! До «Набору для барбекю» увійшли: шашлик зі свинячого ошийка в класичному маринаді, мариновані курячі стегна й шашлик з яловичої вирізки у пряному маринаді разом з овочами та фірмовими соусами! До 30 квітня встигніть замовити товари для барбекю в наборі зі знижкою 10%!

Стейки та вино — ідеальне поєднання

Що може бути краще, ніж соковиті мармурові стейки? Лише їхнє поєднання з червоним вином, яке ідеально підкреслює смак витриманої яловичини! До кінця квітня замовляйте будь-який сирий стейк-бокс та отримайте пляшку червоного сухого вина Reserve de l'Aube Pere Anselme Syrah-Merlot в подарунок!

Смакуй момент: знижка на бокси для компанії

Плануєте пікнік з друзями? Замовляйте готові рішення для компанії і насолоджуйтеся відпочинком! До 30 квітня отримайте знижку 15% на чотири топові бокси: Гриль-бокс №1, Гриль-бокс №2, Стейк-бокс та Бургер-бокс.

Товари

2144
1760
0.4
2405
0.5
3750
1
980
0.35
1360
0.4

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
  • Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
    Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!