Масниця у «М`ясторія»
Поділитися:

Масниця у «М`ясторія»

Ми вже готові до Масниці, а ви? Наближається той тиждень у році, коли млинці не лише можна, але й потрібно готувати, куштувати та пригощати ними близьких. Ми потурбувалися, щоб ви могли насолоджуватися млинцями з різноманітними начинками у наших магазинах-ресторанах чи мали змогу приготувати страву вдома за кілька хвилин.

Спеціально до Масниці ми підготували чотири ресторанні версії фірмових млинців:

  • млинці з фермерською курятиною і грибами, які ми подаємо зі сметаною та аджикою;
  • млинці з солодким фермерським сиром і родзинками, прикрашені медом, виноградом та м`ятою зі сметаною;
  • млинці з яловичиною, доповнені сметаною та аджикою;
  • млинці з яблуком та родзинками, декоровані медом, ромовими горішками кеш`ю та свіжою м`ятою зі сметаною.

А також ви можете замовити чотири улюблені види охолоджених млинців, щоб розігріти вдома у зручний момент. Щедра порція начинки, тонкі млинці із заварного тіста, ручна робота — все, як удома і навіть трохи краще!

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!