Приготування рубаних напівфабрикатів
Поділитися:

Приготування рубаних напівфабрикатів

Правила приготування рубаних напівфабрикатів

Одним з найпоширеніших видів м'ясної продукції є кулінарні вироби з рубаного і відбитого м'яса. Широкий асортимент рубаних напівфабрикатів «М’ясторія» значно заощадить час і допоможе швидко приготувати кулінарні шедеври для Вашої сім'ї і друзів.

Звичайні та знайомі нам біфштекси, котлети, биточки, шніцелі, люля-кебаб та інші напівфабрикати з різних видів рубаного м'яса, поділяються на дві групи: в паніровці і без.

Паніровані вироби зазвичай готують на сковороді з додаванням кулінарного жиру або рослинної олії. В результаті, готова страва набуває апетитний золотистий відтінок і зберігає всю соковитість.

Напівфабрикати без панірування зазвичай призначені для приготування на грилі або барбекю. Звичайно, і цю продукцію можна приготувати на сковороді або запекти в духовці. Все залежить від вашої фантазії.

Приємного апетиту і нових кулінарних шедеврів разом з «М’ясторія»!


Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.