Приготування ковбасок
Поділитися:

Приготування ковбасок

Правила приготування ковбасок

Команда «М’ясторії» розробила рецептури ковбасок для гриля, здатні задовольнити найвибагливіші гастрономічні уподобання. Кожен наш продукт має натуральну оболонку, а в складі ковбасок - фарш зі справжнього і екологічно чистого м'яса з правильним поєднанням спецій, здатним підкреслити і розкрити індивідуальні особливості кожного виду ковбасок.

Рекомендуємо використовувати ряд основних правил для правильного приготування ковбасок в натуральній оболонці в домашніх умовах, на грилі або барбекю.

ГОТУЄМО НА ГРИЛІ

1. Вугілля трохи більш приглушене, ніж для шашлику.

2. Перед відправкою на гриль, кожну ковбаску змастимо жиром або оливковою олією.

3. Зробимо пару проколів оболонки. Не густо, щоб сік не витікав.

4. Спеціальними щипцями часто перевертаємо ковбаски на грилі.

5. Через 20-30 хвилин ковбаски готові!

ГОТУЄМО НА ВОГНИЩІ, НА ПРИРОДІ

1. Наколюємо ковбаску поздовжньо на шампур.

2. Вставляємо шампур в землю біля відкритого вогню, на відстані, достатній, щоб ковбаски не пригоріли.

3. Смажити до готовності, періодично обертаючи довкола своєї осі.

ГОТУЄМО НА СКОВОРОДІ ВДОМА

1. На трохи розігріту сковороду додаємо ложку рослинної олії.

2. Викладаємо ковбаски.

3. Смажимо до готовності, періодично перевертаючи.

ГОТУЄМО У МУЛЬТИВАРЦІ

1. Викладаємо ковбаски в суху чашу мультиварки.

2. Закриваємо кришку мультиварки і встановлюємо режим «Випічка».

3. Через 15-30 хвилин ковбаски готові.

ГОТУЄМО У ДУХОВЦІ З КОНВЕКТОРОМ

1. Проколюємо оболонку ковбасок (не густо).

2. Змащуємо рослинною олією і викладаємо на деко, застелене папером для випічки.

3. Смажимо при температурі 200-210⁰С 8-10 хвилин. Потім, доводимо ковбаски до готовності 15-20 хвилин при температурі 110⁰С.

Приємного апетиту і нових кулінарних шедеврів разом з «М’ясторія»!

Великий вибір ковбасок ТУТ

Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.